Ja és una tradició que les principals curses ciclistes disposin d’una sintonia que identifiqui l’edició de cada any. La Volta a Catalunya, que es celebrarà entre el 21 i el 27 de març de l’any que ve, ha convocat un concurs per definir la seva. Ho fa en col·laboració amb l’emissora ICat i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

D’entre les trenta cançons que han participat al concurs han estat seleccionades tres finalistes: una d’aquestes sintonies, que podria ser la banda sonora de la Volta, és interpretada pel conegut grup de Sant Feliu de Llobregat ,The Penguins. El títol que opta a guanyar és “Boires i retrets”

Les altres dues cançons finalistes són “Horitzons” de Nerea Bassart Trio i “Me’n recordo” de Yung Rovelló feat. Mama Dousha.

Es pot votar entre les tres melodies finalistes fins el dia 20 de desembre a les 10 hores, al portal d’ICat. Es sortegen entre els participants dues entrades pel festival Canet Rock 2022 i un maillot firmat pel guanyador de l’edició de la Volta a Catalunya de l’any passat, el britànic Alan Yates.

El grup The Penguins, creat l’any 2006, ha publicat diversos àlbums, entre els que destaquen Reggae per Xics, l’any 2011 i Ballant damunt la Lluna, l’any 2018.

Fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here