Aquest proper dissabte dia 11 de desembre, el Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei acollirà a les 7 del vespre, l’acte de nomenament de Tomàs Alcoverro Muntané com a fill adoptiu de la vila. La decisió va ser adoptada per unanimitat per l’Ajuntament de Molins en el ple municipal del passat mes de novembre a petició de entitat cultural Fòrum XXI.

Alcoverro, corresponsal de La Vanguardia a Orient Mitjà durant molts anys, té vincles familiars, a través de la seva mare, amb Molins de Rei, localitat on estiuejava de jove. Segons el periodista “la meva vinculació amb Molins és familiar però també particular pels estius de la meva infantesa”. Segons l’Ajuntament, Alcoverro es mostra “molt orgullós de sentir aquests vincles amb la vila, un sentiment que renova en les noves visites”.

Tomàs Alcoverro i Muntané va néixer a Barcelona l’any 1940. És un dels periodistes de referència en relació a l’Orient Mitjà i un dels millors coneixedors europeus del món àrab. Ha tingut una llarga trajectòria professional a La Vanguardia. Ha estat guardonat amb el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán i amb la Creu de Sant Jordi. És autor de nombroses obres, la darrera de les quals és “Tot està per dir” (Editorial Pòrtic, 2021)

Fotografia: Nació Digital

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here