El passat dia 1 es va inaugurar a Ca n’Ametller una exposició sobre Ràdio Molins de Rei que es pot visitar fins el proper dilluns dia 13 de desembre , dia en que l’emissora farà 41 anys.

Ràdio Molins de Rei recull en aquesta exposició una mostra dels 40 anys de trajectòria de l’emissora municipal que va néixer l’any 1980, amb la recuperació de la democràcia, quan era alcaldessa de la vila Antònia Castellana, del PSUC, partit que havia guanyat les eleccions municipals de 1979.

La mostra fa un repàs històric, des dels inicis, amb l’emissió des del soterrani de la plaça del Mercat, les gravacions amb sistema de bovina oberta o els primers canvis tecnològics com l’arribada del minidisc o l’ordinador. També recull elements que llavors eren bàsics com les platines de casset o els toca discos i els vinils i ja posteriorment els discs compactes.

L’exposició posa en valor el paper que han tingut els centenars de col·laboradors i col·laboradores que durant els 40 anys han passat per la ràdio. Una de les persones destacades en la història de Ràdio Molins fou el periodista Miquel Armengol ( a la fotografia), director de l’emissora i que va presentar durant 18 anys el magazín “Bon dia i bona hora”, i que va morir l’any 2009.

Es mostren també aparells històrics de l’emissora i fotografies de les diferents etapes, material musical antic i hi ha dues sales on es poden escoltar i veure documents històrics de Ràdio Molins de Rei.

Aquests exposició es pot visitar fins el 13 de desembre els dies feiners de les 5 a les 8 del vespre i el proper cap de setmana, dissabte de dos quarts de 7 a dos quarts de 9 i diumenge de dos quarts de 12 a les 2.

Font: Ràdio Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here