Del 10 al 18 de desembre Castelldefels acull diverses activitats organitzades al voltant del Dia Internacional de les Persones Migrades. Les jornades, sota el lema “Joves per la convivència” estan organitzades per l’Ajuntament de la ciutat i compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

El programa inclou tallers de sensibilització als centres, el teatre fòrum “Allibereu la Sara!”, l’espectacle de clown social “Joves per la convivència” i la xerrada “Què és Refugees Welcome i on s’ubica en l’acollida de persones refugiades a Castelldefels?”.

L’acte central tindrà lloc el divendres 17 de desembre amb la lectura del manifest del Dia Internacional de les Persones Migrades, per part del Consell de Convivència Intercultural, a les 12 del migdia a la plaça de l’Església.

També es projecten dos documentals ( “Mothers” i “Nous camins. Castelldefels terra d’acollida”) i es fa una sessió de cinefòrum amb la pel·lícula “Hayati ( Mi vida)”.

A les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, el partit VOX va ser la tercera força més votada a Castelldefels amb 2.472 vots que representen un percentatge de l’11’17.

Fotografia: Ara Balears

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here