Els Comuns de Castelldefels, la candidatura Movem Castelldefels- En Comú Podem, han organitzat aquest proper dimarts dia 14 un acte titulat “És possible el benestar humà sense el benestar animal?”. El debat tindrà lloc a les 7 del vespre a l’Edifici de la República, al carrer Arcadi Balaguer, 29. La xerrada porta el sots títol de “Descobrim el One Welfare”; hi intervindrà el Doctor de Benestar animal per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Oriol Talló Parra. També hi participaran la veterinària Míriam Martínez, i Víctor Díaz.

Segons els Comuns “cada dia és més evident la necessitat d’aprofundir en polítiques dirigides al benestar dels animals” I l’acte pretén debatre sobre aquesta qüestió, que forma part del seu programa polític.

El concepte “One Welfare” ( Un Benestar) reconeix la relació entre el benestar animal, el benestar humà, la biodiversitat i el medi ambient. Han creat el terme científics d’institucions universitàries internacionals. Pretenen proporcionar un marc per a fomentar la col·laboració interdisciplinària amb l’objectiu de millorar el benestar humà i animal en l’àmbit global. “One Welfare” amplia l’enfocament del concepte “One Health” ( Una Salut) que s’utilitza en sanitat animal i humana.

Font: Comuns Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here