El Departament de Salut de la Generalitat ha reprès aquesta setmana l’estratègia de vacunació contra la COVID-19 amb vehicles mòbils de SEAT.

Des d’aquest dilluns dos vehicles “motor home” de la companya automobilística SEAT, funcionen com a punts mòbils de vacunació, tal com ja es va fer el passat mes de juliol. El primer dels camions es va instal·lar a la zona de la Maquinista a Barcelona; el segon ha començat a funcionar des d’aquest dimarts a Badalona on també hi serà dimecres.

També s’han instal·lat dos punts de vacunació fixos: al centre mèdic annex a les instal·lacions de SEAT a Martorell i a la Casa SEAT de Barcelona.

Els punts de vacunació estan disponibles per a tota la població que es vulgui vacunar amb cita prèvia i el seu horari és de les 9 del matí a les 8 del vespre. Esta previst que s’administrin unes 8.000 dosis diàries de la vacuna contra la COVID-19. L’objectiu és ajudar a incrementar  la vacunació per seguir augmentant la immunització  poblacional i minimitzar els contagis.

A més de les “motor home”, SEAT també ha posat a disposició de la ciutadania els dos punts fixos de vacunació abans esmentats i el seu personal sanitari.

Aquesta dimecres el Departament de Salut comença també a vacunar amb una primera dosi els nens i nenes d’entre 5 i 11 anys i continuarà vacunant als majors de 60 anys amb la tercera dosi.

Font: govern.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here