Sorpresa i indignació a Olesa de Montserrat. La matinada del 19 al 20 de desembre, la del diumenge a dilluns, algú va entrar a robar a l’Institut Daniel Blanxart ( a la fotografia)  i es va emportar una seixantena d’ordinadors. També va provocar destrosses a mobiliari, portes, a les aules i despatxos.

Arran del robatori el centre es va quedar sense llum perquè van treure els fusibles de l’exterior de l’Institut i va ser necessari suspendre les classes de dilluns el matí.

Els lladres van entrar a la majoria de despatxos del professorat i a 17 aules provocant moltes destrosses.

Pel matí de dilluns el centre va trucar immediatament als Mossos d’esquadra. Durant el mateix matí la policia científica dels Mossos va estar fent les corresponents investigacions.

Segons el director, Xavier Favà, els assaltants van fer saltar els fusibles per inutilitzar l’alarma i quan va arribar la conserge va veure que no hi havia llum, que havien rebentat les portes i havien entrat a robar.

En trobar-se sense llum ni calefacció es va enviar els nois i noies a casa. A les 3 de la tarda es van poder reprendre les classes.

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here