La investigadora Cristina Cervelló i Pastor és, des el dia 16 d’aquest mes de desembre, Directora de l’Escola de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC). La seva candidatura  va ser l’única presentada en les eleccions celebrades entre el 19 i el 24 de novembre, convocades per elegir el càrrec: va obtenir 131 vots favorables i 41 en blanc, d’un total de 172 vots emesos. Ara dirigirà l’Escola durant els propers quatre anys. Pren el relleu de Luis Alonso, que exercia el càrrec des de l’any 2014.

Cristina Cervelló és doctora en Enginyeria de Telecomunicació per l’Escola de Barcelona (ETSETB) i professora titular de la Universitat Politènica de Catalunya (UPC) ; imparteix docència a l’Escola de Castelldefels. Actualment és responsable del grup de recerca Disseny i Avaluació de Xarxes i Serveis de Banda Ampla (BAMPLA) i ha coordinat i participat en nombrosos projectes d’R+D nacionals i europeus, així com en convenis amb empreses. Ha col·laborat amb la Fundació i2CAT i ha estat presidenta de l’Associació de Telemàtica (ATEL) des del 2015 al 2019.

La UPC destaca el fet que amb aquesta presa de possessió, la UPC compta actualment amb cinc centres docents dirigits per dones: l’Escola de Camins de Barcelona, l’Escola d ‘Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona, l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est, l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona, i l’Escola Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú.

Font i fotografia de Cristina Cervelló: UPC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here