La mort el passat dia 7 de desembre de Lluís Tomàs, exalcalde de Castellví de Rosanes, que fins aquell moment era el portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Martorell ha obligat al partit a designar una substituta per al càrrec.

Remedios Márquez, regidora de Martorell serà la nova portaveu socialista a l’Ajuntament i, en conseqüència, cap de l’oposició al govern de Junts que encapçala l’alcalde Xavier Fonollosa.

D’altra banda, Toni Carvajal exercirà de portaveu suplent. Les dues designacions s’han acordat en el marc d’una reunió del grup municipal i l’executiva local del PSC amb la direcció socialista de la comarca.

Márquez ha afirmat que Tomàs “ va deixar el llistó molt alt” però que “es deixarà la pell per fer una oposició ferma i constructiva al govern municipal amb l’objectiu que cap veí de Martorell es quedi enrere”.

Remedios Márquez va néixer a Macael l’any 1970. Té estudis de Formació Professional i el segon curs de Relacions Laborals de la UB. En l’actualitat és funcionària de l’Administració de Justicia. Milita al PSC des de l’any 2014

L’Ajuntament de Martorell ha viscut un mes de desembre molt convuls a causa de la celebració del Ple en que es va nomenar a l’exalcalde i expresident de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, com a fill predilecte de la ciutat, malgrat trobar-se immers en un procés judicial per un cas de presumpta corrupció. La negativa de l’alcalde a posposar el Ple, tal com havia demanat tota l’oposició, perquè coincidia amb el dia de vetlla del desaparegut portaveu socialista Lluís Tomàs va acabar d’atiar la polèmica.

Fotografia: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here