Fins el proper dia 31 de gener de 2022, les veïnes i veïns de Mas Lluí  poden votar a l’enquesta del procés participatiu sobre el barri i el nou Centre Cívic Soledat Sans i Serafini.

L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha creat l’enquesta amb un doble objectiu: conèixer l’opinió del veïnat sobre els serveis que s’ofereixen al barir i, de l’altra, saber a quins usos i activitats es volen destinar els espais del nou centre Cívic Soledat Sans i Serafini que encara estan per determinar.

Poden respondre aquesta enquesta per via telemàtica totes les persones empadronades a Sant Just Desvern, amb domicili a Mas Lluí i nascudes el 2005 o abans. L’alta al padró municipal s’haurà d’haver realitzat abans del 25 de novembre de 2021.

Una vegada s’hagi tancat el termini de recollida de propostes, s’obrirà un període de retorn per donar a conèixer els resultats de l’enquesta. Aquest procés és el primer que es duu a terme amb la plataforma de participació digital “Participa311”, un recurs ofert pel Catàleg de Serveis de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Just Desvern

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here