El matí del 28 de desembre l’alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, ha signat la compra d’un local ubicat a la plaça d’Elisabeth Eidenbenz de la capital baixllobregatina, on l’Ajuntament ha anunciat que es traslladarà la comissaria de la Policia Nacional, actualment ubicada a la plaça del Vuit de Març

Segons s’ha publicat als mitjans oficials de l’Ajuntament baixllobregatí, el trasllat ha estat acordat amb la Policia Nacional i motivat per la necessitat d’oferir a la ciutadania una comissaria totalment accessible i amb instal·lacions actualitzades, requisits que no compleix l’actual seu del cos de seguretat a Sant Feliu.

Així, aquesta inversió, contemplada al Pla d’Inversions Municipal, farà possible la ubicació en el futur, de la nova comissaria als baixos dels edificis situats entre el carrer d’Armenteres, la plaça d’Elisabeth Eidenbenz, el carrer de Sant Antoni i el d’Anselm Clavé.

L’alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, també ho ha anunciat a les seves xarxes socials, on a causa de la data en la que som -28 de desembre, dia dels Sants Innocents i jornada d’inocentades per excel.lència-, alguns veïns i veïnes han expressat els seus dubtes sobre si era una notícia real o fictícia, fet que l’alcaldessa s’ha afanyat a aclarir que la notícia és totalment certa. 

Un nou centre de recursos per a dones a la plaça Vuit de març

Alhora, l’acord permet plantejar nous usos per l’actual local de la comissaria a la plaça Vuit de Març, on l’Ajuntament ha fet públic que s’ubicarà un centre de recursos per a dones. Durant el primer semestre de l’any 2022, el Consell de Dones de Sant Feliu liderarà el projecte que ha de definir quines seran les seves característiques i els serveis que oferirà a les dones de la ciutat.

Aquesta acció està recollida a l’eix 3 del Pla d’Actuació del Mandat del municipi, que preveu l’estudi de la ubicació i adequació d’un equipament per tenir un espai de referència per a les polítiques d’atenció a les dones.

Font: Ajuntament de Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here