El proper dijous dia 13 de gener, el Fòrum Empresarial del Llobregat organitza el seu Desdejuni amb una personalitat: en aquest cas, serà Cristina Colom (a la fotografia), directora de Digital Future Society.

Colom presentarà les línies d’actuació i les possibilitats de col·laboració amb les empreses del Digital Future Society: és un programa de Mobile World Capital, promogut per Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, que connecta acadèmics, governs, empreses i membres de la societat civil amb l’objectiu de comprendre els desafiaments ètics, socials i econòmics i així construir un futur inclusiu, equitatiu i sostenible en l’era digital.

Cristina Colom és llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, màster en Afers Europeus per la Universitat d’Exeter i postgrau en Gestió de Comunitats i Mitjans de Comunicació Social per la IL3-UB. Té experiència en organitzacions com la Comissió Econòmica Europea i la Comissió Econòmica de les Nacions Unides per a Amèrica Llatina, i compta amb una llarga trajectòria a l’administració pública, a la Generalitat de Catalunya, i en grans corporacions internacionals com Shell.

L’esmorzar es realitzarà a dos quarts de 10 del matí del dijous 13 de gener a l’Hotel Porta Fira Santos de l’Hospitalet , seu del Fòrum Empresarial del Llobregat.

Font i fotografia: FEM Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here