La pilot baixllobregatina Laia Sanz (Mini X-Raid), que va acabar 28a a la cinquena etapa del Dakar, disputada aquest dijous a Riyadh, va dir que van tenir “moltíssima sort” perquè el cotxe només disposava de la tercera i quarta marxes, després de trencar-se la caixa de canvis a 74 quilòmetres de la meta

La fallada mecànica del cotxe va marcar la cinquena etapa per a la pilot de Corbera. “No podíem engranar cap de les altres quatre. Hem tingut moltíssima sort perquè ens arriba a passar dins del cordó de dunes i no haguéssim pogut sortir d’aquí; va explicar la 20 vegades campiona del món de motos ‘offroad’.

Laia Sanz es va mostrar molesta amb l’organització pel format d’inici de les etapes: “No és just que posin al davant l’ordre de sortida als que queden per darrere. No s’entén que abans, per ser prioritari, t’ho havies de guanyar amb els teus resultats i ara hi ha molts prioritaris T1 que ho són perquè han pagat per inscriure’s al campionat del món. És una qüestió de sentit comú i de seguretat”.

Tot i el contratemps mecànic i els problemes a la sortida, Laia Sanz i el seu copilot, l’italià Maurizio Gerini, van aconseguir treure’s de sobre un bon grapat de vehicles que els precedien, i a la segona meitat de l’especial, que constava de 394 quilòmetres cronometrats, van guanyar més posicions i aspiren a situar-se a prop dels vint primers.

Font: Sport

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here