La pilot, que enguany ha canviat la moto per el cotxe, es va acostar encara més en aquesta 6a etapa al Top 20 de la general, en la jornada prèvia al dia de descans

Poc després de la dura crítica que la pilot de Corbera va realitzar contra el procediment de l’ordre de sortida determinat pel pagament de la inscripció imposat per la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA), Sanz va tancar la seva millor etapa al volant.

Junt al seu company italià Maurizio Gerini, van obtenir la seva millor posició dins d’aquest Dakar 2022, aconseguint una 22a posició meritòria a l’etapa 6 després d’haver patit durant nombroses jornades a causa de la norma de posicionament de sortida que la FIA està aplicant en aquesta edició.

Finalment, Sanz i el seu famós vehicle patrocinat per KH-7 van sortir en una posició avançada, fet que va permetre que posés a prova la seva velocitat real sense haver d’avançar a cotxes més lents: “Ha estat un dia molt net i molt bo. S’ha notat molt haver sortit al davant. Hi ha una diferència brutal, és com fer una altra etapa”, va explicar després de la cursa, en declaracions a TVE.

La múltiple campiona de trial i enduro ha sentit haver culminat la millor jornada en la seva breu experiència a la categoria de cotxes: “Estic contenta perquè estàvem fent una súper etapa. Hem punxat cap al final. Ha estat una mica de mala sort perquè quedaven 100 metres de pedra i hem punxat abans d’agafar els últims 60 quilòmetres de sorra”, va lamentar la pilot de Corbera de Llobregat.

Sanz, malgrat aquest sobresalt, va finalitzar en la seva millor posició fins ara, 22a. Encara que creu que podria haver acabat fins i tot més endavant: “Una llàstima aquesta punxada, hem perdut temps de més. Hauríem entrat entre els 20 primers, jo crec que estàvem 16è i 17è tot el dia”, va afegir la barcelonina.

La Laia ha acabat la primera setmana del Dakar amb les millors sensacions possibles. Amb el resultat de divendres, Sanz ascendeix a la 26a posició a la general, situant-se just per darrere de Carlos Sainz.

Afrontarà la segona meitat del Ral·li amb més motivació que mai i amb ganes d’esprémer el Mini X-Raid. A més, comptarà amb un lleuger avantatge: “El més important és que tornem a sortir al davant, crec que és molt positiu”. Sanz ha guanyat una vegada més la partida a la FIA.

Font: CarandDriver

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here