Can Palós és una petita masia del segle XVIII ubicada al terme municipal de Sant Boi de Llobregat. El documental “Els misteris de Can Palós” explica els enigmes i les diferents troballes arqueològiques localitzades en aquesta masia, i com va ser la seva rehabilitació i l’ús actual que té aquest edifici com a aula de natura.

El documental ha estat dirigit per en Xavier Sánchez, estudiós local i actual vicepresident de la Rutlla, Centre d’Estudis Santboians. La banda sonora és del disc “Shedneryan” del compositor de Vilafranca del Penedès, Roger Subirana.

El documental comença explicant “que l’any 2016, uns humils, i alhora misteriosos, maons del segle XVIII de la masia de Can Palós, dipositats en el museu de Sant Boi de Llobregat”, van formar part de l’exposició temporal “D’obra. Ceràmica aplicada a l’arquitectura” que va tenir lloc al Museu del Disseny de Barcelona.

L’estrena del documental serà el dia 27 de gener, dijous, a un quart de vuit del vespre, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here