El comunicat conjunt de CCOO i UGT, recollit per elBaix.cat, denunciant deficiències en la prestació del servei d’autobusos entre Castelldefels, Gavà, Viladecans, El Prat, l’Hospitalet i Barcelona ha portat conseqüències. La UTE Avanza Baix publicava, el dimarts mateix, un comunicat de premsa responent al dels dos sindicats.

Avanza mostra la seva disposició a treballar de manera intensa per a la prestació de millor servei el més aviat possible.

L’operadora explica que “han rebut uns vehicles en condicions deficients i que ha recepcionat un servei molt deteriorat en els últims mesos, fet que, òbviament, està tenint un impacte a curt termini”.

L’empresa afirma que “porta 15 dies operant” i que “ja s’estan prenent totes les mesures d’urgència necessàries per revertir aquesta situació, tant les que són de caràcter operatiu, com les relacionades amb el reforç de les tasques de manteniment”.

S’ha de disposar, afirma Avanza, d’un temps “per assolir un escenari que torni a ser estable, i per això, s’hi estan posant tots els recursos necessaris”. També afegeix que no li consta que s’hagi produït cap agressió a personal de conducció.

Avanza conclou recordant que “les noves instal·lacions estan gairebé operatives al 100 %, malgrat les dificultats derivades del període vocacional, de l’impacte de la Covid-19 i de la crisi de subministrament de components”. Finalment, lamenta totes les afectacions que s‘estan produint en el servei, i en especial, les molèsties ocasionades als clients.

D’altra banda, els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels  i Viladecans han demanat que la situació es normalitzi el més aviat possible i que els autobusos puguin tornar a funcionar al cent per cent.

Font: UTE AVANZA BAIX

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here