Els Comuns estan estudiant la proposta de pressupost presentada pel govern municipal de Molins de Rei, format pel PSC i Junts, i encapçalat per l’alcalde socialista Xavi Paz, i reclamen més detall i concreció de diverses partides. El regidor de Molins en Comú, Gerard Corredera, així ho ha transmès al regidor d’Hisenda.

Jordi Pedrol, coordinador local dels Comuns, ha explicat a Ràdio Molins que una de les prioritats deu seu grup és aprofitar la reforma laboral pactada pel Govern central, sindicats i patronal, per garantir l’estabilitat a la feina i reduir la temporalitat dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament. També reclama fer un bon ús de la plusvàlua generada pel polígon de les Licorelles per impulsar  polítiques efectives de sòl i habitatge.

Pedrol ha instat al Govern municipal “a mullar-se en temes importants en el darrer exercici complet de la legislatura” i a executar les mocions presentades per Molins en Comú i Molins Camina-Podem, i aprovades amb els vots de totes les forces polítiques del consistori.

Els Comuns recelen de l’evolució de les inversions en el Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic (PLACC), per exemple, pel que fa a la recuperació paisatgística de la riera de Vallvidrera, perquè creuen que el recursos que s’hi volen destinar són insuficients.

Pedrol ha reivindicat dotació pressupostària per a les mocions aprovades que  han presentat i que han estat aprovades per l’Ajuntament en relació al Pla d’Energia Sostenible o apostant per la redacció d’un nou Pla de Mobilitat Urbana, ja que l’actual està caducat i oblidat des de fa temps, o pel Pla Director  la bicicleta que ja es promou de l‘Àrea Metropolitana de Barcelona.

Font: Molins en Comú

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here