El passat 31 de desembre, tal com va informar elBaix.cat, una deflagració de gas ciutat va provocar un incendi als baixos d’un edifici del carrer Europa, al barri de La Salut, de Sant Feliu de Llobregat (a la fotografia).

D’ençà que es va produir l’incident , des de l’Ajuntament de Sant Feliu es van activar diferents protocols per garantir tant la seguretat de les persones i de l’estructura de l’edifici com l’atenció social a les persones afectades. Es va haver de procedir al desallotjament i reallotjament de 63 famílies. Es va oferir atenció personalitzada per conèixer les seves opcions d’habitatge i per buscar alternatives com la gestió de l’allotjament en un hotel o altres de més llarga durada.

Un cop executades les tasques de rehabilitació necessàries i restablerts els subministraments bàsics, aquest dimecres 12 de gener les famílies dels habitatges que van veure’s menys afectats van tornar a casa amb totes les garanties de seguretat. La resta de famílies aniran retronant als seus habitatges durant les properes setmanes, a excepció  de les famílies dels pisos més afectats, per a les quals s’està buscant un allotjament més permanent per poder afrontar el període de rehabilitació dels seus immobles amb la màxima comoditat possible.

L’Ajuntament de Sant Feliu, que durant aquests dies ha impulsat reunions amb les companyies asseguradores, comunitats de propietaris, administració de finques, empreses de subministrament de serveis i els responsables de la rehabilitació, ha comunicat que continuarà acompanyant a les persones afectades per garantir que tinguin la màxima informació, ajuda i suport en qualsevol qüestió relacionada amb la situació que estan vivint , inclòs un assessorament i atenció en les consultes sobre les pòlisses d’assegurances.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here