A partir d’aquest passat dilluns ,17 de gener, els nens i les nenes de 5 a 12 anys de la biblioteca Maria Aurèlia Capmany de Sant Boi de Llobregat poden participar en una iniciativa atractiva i pedagògica.

L’Aurèlius, l’ésser màgic “descobert” entre els llibres del magatzem de la Biblioteca M. Aurèlia Capmany, que va rebre el nom per votació popular, convida els nens i les nenes  a llegir i a acompanyar-lo en una nova aventura. A “Viatge en el temps. Una història de Sant Boi” podran fer un viatge imaginari amb ell a través dels dissenys i les il·lustracions del santboià Iván Bravo. Bravo també és l’autor dels dibuixos del llibre “Les aventures d’Aurèlius. A la recerca del llibre perdut” els textos del qual són de l’escriptora de Sant Boi, Nati Comas.

El nens i les nenes ompliran el seu passaport de lectura, completaran amb botons i adhesius la seva màquina del temps i aniran resolent els enigmes que els formuli l’Aurèlius sobre la història de la ciutat. L’aventura finalitzarà al juny, després que hagin completat les set etapes del viatge. Al seu voltant també es programaran vistes guiades a diferents espais de Sant Boi per conèixer amb detall els racons i fets històrics més emblemàtics.

Aquesta és la cinquena de les propostes organitzades per la biblioteca amb la participació del personatge màgic. La iniciativa forma part del Pla de xoc municipal per donar suport al teixit cultural de la ciutat.

Font I fotografia: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here