El Palau de Requesens, un projecte molt important per la vida cultural de Molins de Rei està provocant polèmica. El grup municipal de Molins En Comú critica que l’equip de govern, encapçalat per l’alcalde Xavi Paz, no hagi informat sobre l’acord d’adjudicació del projecte museogràfic del Palau i que els regidors i regidores no hagin tingut coneixement del projecte executiu.

Els Comuns consideren que “hagués estat recomanable que, abans de l’aprovació del projecte executiu l’equip de govern hagués proposat que el Ple de l’Ajuntament aprovés la implantació d’aquest Museu del Renaixement”.

Molins En Comú denuncia que “reben la informació quan els fets ja s’han consumat, deixant així a l’oposició sense marge de reacció per poder traslladar opinió i debat a la ciutadania”.

El grup municipal considera que no és correcte “presentar ja una licitació del projecte museogràfic sense tenir clar el pla de viabilitat econòmica i el tipus de servei que s’oferirà”. Reclamen, finalment, que “es tingui present l’opinió de la ciutadania, dels partits que la representen, i de les entitats”, i proposen que s’estudiï la viabilitat d’una consulta popular.

Font: Molins En Comú

Fotografia: Viu Molins

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here