El Taller d’Arquitectura de Ricardo Bofill, a Sant Just Desvern, ha organitzat un homenatge a l’arquitecte, que va morir el passat dia 14 de gener: aquest dimecres, dia 26, i dijous, dia 27, es podrà accedir a la seu de l’estudi per conèixer el seu entorn de treball i creació.

L’acte, obert a amics, coneguts i admiradors, permetrà visitar el Taller, de manera ininterrompuda des de les 9 del matí de dimecres fins les 6 de la tarda de dijous.

Per accedir a  l’espai, situat al carrer Indústria, número 14, no és necessari reservar una hora concreta; es pot entrar al recinte en qualsevol moment dins la franja horària prevista. S’haurà de reservar, però, entrada prèviament a través de la plataforma Evenbrite.

Al Taller d’Arquitectura de Sant Just, s’hi han realitzat un miler de projectes arquitectònics de diferent naturalesa i estils a més de 40 països del món al llarg de mig segle.

Bofill és conegut per edificis com el Teatre Nacional de Catalunya i té construccions i obres urbanístiques repartides per multitud de països. Al Baix Llobregat destaquen la T1 de l’Aeroport del Prat i, sobre tot, l’edifici Walden , a Sant Just Desvern, ciutat on vivia.

Font: Ràdio Desvern

Fotografia: Plataforma Arquitectura

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here