Dues entitats independentistes, ubicades en l’òrbita de Junts per Catalunya, el Consell per la República Catalana i l’Assemblea Nacional Catalana, han explicat a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell la seva aliança (a la fotografia). L’ANC havia convocat l’acte sota el títol: “El Consell per la República i l’Assemblea. Una aliança per la Independència”. Hi han participat Guillem Fuster, membre del Consell, Martí Claret, coordinador d’incidència política de l’ANC i la presidenta d’aquesta entitat a Martorell, Montserrat Valls.

Durant les intervencions s’ha apostat per “la creació de sinèrgies i treball conjunt” entre les dues organitzacions.

Martí Claret ha afirmat que “l’aliança entre l’Assemblea i el Consell per la República és indispensable i per això l’Assemblea ja forma part del Consell com a eina per avançar cap a la República Catalana”. Fuster ha expressat que ,amb el treball conjunt der les dues entitats, “es pot arribar molt més lluny, però res és fàcil i lineal”.

Aquesta col·laboració entre el Consell, presidit per Carles Puigdemont, i l’Assemblea, liderada per Elisenda Paluzie, reforça l’arrenglerament definitiu  d’ambdues entitats dins l’entorn de Junts per Catalunya  i consolida el seu allunyament de la línia política d’ERC i el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Font: Martorell digital. Ajuntament de Martorell

Fotografia: Consell per la República Catalana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here