Bones noticies per la ciutadania de Sant Esteve Sesrovires. El Departament de Salut de la Generalitat ha anunciat que el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de la localitat obrirà les seves portes el dilluns 31 de gener.

El CAP, situat al carrer Josep Tarradellas, s/n, cantonada amb el carrer de l’Alba, a la zona de la Gleva, substituirà l’antic Centre i suposarà una millora substancial tant per als usuaris i usuàries com per als professionals, ja que és molt més ampli, lluminós i confortable. Aquest fet permetrà prestar més serveis i ampliar el nombre de consultes de les 6 actuals fins a les 9 ( 3 de medicina, 3 d’infermeria, 1 de pediatria, 1 d’infermeria pediàtrica i 1 polivalent)..

El Departament de Salut ha invertit 3’1 milions d’euros en el nou equipament. L’edifici té 1.412 metres quadrats construïts i 783 metres quadrats útils. S’ha construït en un solar municipal que l’Ajuntament e Sant Esteve va cedir a la Generalitat.

Des del punt de vista arquitectònic el nou CAP és un edifici baix, esgraonat en tres nivell que s’adapten a la topografia del terreny.

La reivindicació d’una millora de la sanitat pública ha estat present a Sant Esteve des de fa molt temps. L’any 2019 es van iniciar les obres del nou CAP que l’Ajuntament ha exigit en diverses ocasions que s’obrís sense més dilacions. També el juliol de l’any passat tots els grups presents al Consistori, PSC, ARAses, Cs, ERC, Sesrovires en Comú i Alternativa Unitària, van impulsar una recollida de signatures per exigir que la Generalitat recuperés els serveis que el CAP oferia abans de la pandèmia.

Font: Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here