L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) celebra els seus 40 anys d’existència. I ho fa amb un seguit d’actes itinerants. Aquest dissabte, dia 29 de gener, tindrà lloc el que té Esparreguera com escenari.

La jornada inclourà una trobada privada entre l’entitat i els mitjans de comunicació de la zona  per tal d’establir sinèrgies de col·laboració .

També es celebrarà una conferencia pública del periodista Josep Socarrats i Miró i una actuació del grup musical Bongo Beat. Aquell mateix dia es lliuraran diverses distincions a reconeguts periodistes de la contrada.

Josep Socarrats és, actualment, director de la revista Arrels, del 2006 al 2021 va dirigir la revista gastronòmica Cuina, col·labora o ha col·laborat en altres mitjans com les revistes Sàpiens, Descobrir Catalunya i Time Out Barcelona, els diaris Ara i Regió 7, les emissores Catalunya Ràdio i COM Ràdio i les televisionsTV3 i BTV, a banda del blog gastronomistas.com, Wayback Machine o les publicacions d’Unió de Pagesos, entre molts d’altres. També ha estat professor de la Universitat de Vic.

Font: ACPC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here