Dimecres dia 16 començaran les Jornades de Memòria Històrica i Democràtica  de Sant Feliu de Llobregat, que s’allargaran gairebé tot el que resta de setmana.

Dimecres, a dos quarts de 7, tindrà lloc a l’Aula de Cultura de l’Ateneu, la xerrada de l’historiador i periodista Marc Andreu, titulada “Els moviments socials a la Transició”.

Dijous, a la mateixa hora, però al Centre Cívic Les Tovalloles, es celebrà una taula rodona sobre “Lluites socials i construcció democràtica a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat” a càrrec de Maria Jesús Bono, Jordi Sanjosé, Àngel Merino i Jesús Martínez.

El divendres al Centre Cívic Mas Lluí, també a dos quarts de 7, es presentarà el número de la revista Memòria Antifranquista dedicat a “La repressió franquista a Euskadi i Navarra”. Intervindran Agustina Merino i Rosario Calero, de l’AMHDBLL.

Finalment, el dissabte, tindran lloc dos actes. A les 11 del matí, començarà,  a la Plaça Laujar de Andarax, un itinerari titulat “Quan les parets parlen”. I a les 7 de la tarda, a la Sala Iberia, es representarà “En Bangkok también hay ratas”, obra de teatre sobre les lluites veïnals als barris obrers de Barcelona, de la Cia. La Voz Ahogada.  Les entrades es poden adquirir a ateneusantfeliuenc.cat i a entrapolis.com i a la secretaria de l’Ateneu.

Les Jornades estan organitzades per l’Ateneu Santfeliuenc, USLA, Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l’AMHDBLL. Tenen el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, la Generalitat de Catalunya , el Memorial Democràtic, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal i la Xarxa de la Memòria Democràtica del Baix Llobregat.

Fotografia: Congrés de Cultura Catalana a Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here