Segons diversos mitjans, agents de la Unitat contra la Delinqüència Econòmica (UDEF) han entrat aquest mati a l’Ajuntament de Cornellà ( a la fotografia) , que presideix l’alcalde socialista Antonio Balmón.

Segons informa La Sexta, la policia vol procedir a registrar els arxius de la Regidoria d’Esports i els contractes signats per l’Ajuntament durant els darrers anys.

Segons la investigació que de forma secreta ha realitzat durant mesos la UDEF, es sospita que des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament s’estava produint un desviament de fons municipals, la quantia dels quals encara no està determinada, cap a finalitats particulars.

La investigació neix del cas obert pel jutjat de l’Hospitalet també relacionada amb fons destinats a activitats esportives i que va desembocar en la detenció de l’alcaldessa socialista de la localitat, Núria Marín, presidenta de la Diputació de Barcelona. L’operació d’avui, dirigida per un jutjat de Cornellà, seria una conseqüència de la investigació que afecta a l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Segons La Sexta, avui es preveuen deu detencions, entre elles les de dos regidors, un d’ells el responsable d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà. També s’està procedint a registrar la seu del Consell Esportiu del Baix Llobregat.

La causa ha estat declarada secreta. En l’operació hi estan participant desenes d’agents de la UDEF de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here