Els propers dies 1, 2 i 3 d’abril tindrà lloc a la Fira de Cornellà, la Mediterranean Diving Show, la fira de busseig més important del país. En la seva 22 edició és una cita ineludible per als professionals del món de les activitats subaquàtiques.

Després de la suspensió de l’any passat a causa de la pandèmia , aquesta edició tornarà a concentrar la millor oferta del sector de les activitats subaquàtiques en 8.300 metres quadrats del recinte firal de Cornellà de Llobregat. La fira compte amb el suport de fabricants, distribuïdors, escoles i centres de busseig, entitats, federacions, nàutiques, agencies de viatges especialitzades, etc. Tots els perfils professionals relacionats amb el món de les immersions hi seran presents amb l’únic objectiu de ser plataforma de llançament de les darreres novetats i punt de trobada de professionals, esportistes i aficionats del busseig.

A la superfície expositiva s’hi afegiran una gran varietat d’activitats. La piscina climatitzada instal·lada a l’interior del pavelló tornarà  a atreure l’atenció dels més petits, que podran fer la seva primera immersió.

La Federació d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) organitzarà tallers d’apnea. A la sala de conferències s’exposaran ponències que aprofundiran en el present i el futur del sector. Els visitants també podran gaudir de diferents exposicions. Les activitats es podran seguir per primera vegada en Streaming.

Font: Mediterranean Diving Show i Fira de Cornellà

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here