El cantant santfeliuenc Nil Moliner és a punt de fer un salt qualitatiu en la seva carrera musical. El proper mes d’abril iniciarà una gira titulada “Nuestra locura. American Tour” que s’allargarà  fins el mes de maig. La destinació són diversos països de Llatinoamèrica i els Estats Units.

Moliner començarà la gira a Santiago de Chile, el 21 d’abril, i continuarà amb actuacions previstes a Buenos Aires (Argentina)  el 24 d’abril,, Bogotà ( Colòmbia), el 28 d’abril,  i Ciudad de México, el 30 d’abril. Després farà el pas a Estats Units, visitant Los Angeles ( 3 de maig) , New York ( 6 de maig)  i Miami, on acabarà la gira el 9 de maig.

Abans, però, l’artista de Sant Feliu de Llobregat, actuarà a Pamplona el 4 de març, a Bilbao el 12 de març,  i al Palau Sant Jordi de Barcelona el dissabte 26 de març. Quan torni de la gira americana Moliner encara actuarà a Madrid ( 19 de maig), Málaga ( 20 i 21 de maig) Gran Canaria ( 8 de juliol), Jerez de la Frontera (4 d’agost), Aranda de Duero ( 10 i14 d’agost) i tornarà a Catalunya per actuar a la Cerdanya (14 d’agost), dins el Summerfest Cerdanya,  i a Sant Feliu de Guíxols, el 18 d’agost, en el marc del Festival de la Porta Ferrada.

Nil Moliner sembla disposat a recuperar el temps i les actuacions que la pandèmia li va robar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here