Satisfacció a l’Ajuntament de Vallirana. El Govern central ha adjudicat aquesta setmana passada la redacció del projecte de l’N-340 a les Casetes d’en Montaner, per un import de 400.000 euros. El projecte inclou la variant de les Casetes i la rectificació de les corbes del traçat entre Can Julià i el Polígon Industrial de Can Prunera ( a la fotografia) .

A la variant dAde les Casetes, entre el polígon Can Prunera i la glorieta Oest de la variant de Vallirana es preveu dotar la carretera d’una secció de dues calçades amb dos carrils cadascuna de 3’5 metres d’amplària.

Pel que fa la rectificació de les corbes del traçat de l’N-340 entre Can Julià i l’esmentat polígon, hi haurà una secció d’un carril per sentit, i un carril addicional per a vehicles lents en sentit Vilafranca del Penedès.

Es calcula que un total de 20.000 vehicles diaris circulen per aquest tram de la N340, una quantitat que pot créixer per la incidència de la obertura de la variant de Vallirana que es va produir el novembre de l’any 2019, després de quinze anys d’obres i mobilitzacions populars.

Font: Ajuntament de Vallirana

Fotografia: Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here