Molins En Comú ha manifestat, en un comunicat, el seu suport a les entitats de Molins de Rei que, com l’Associació de Veïns del Centre Vila o Molins Comerç,  han constituït una Comissió unitària per a exigir al Govern Municipal que s’incorpori als projectes de remodelació de les places de l’U d’Octubre (a la fotografia) , de la Llibertat i el Parc Pont de la Cadena, la construcció d’aparcaments soterrats.

Segons els Comuns, “incomprensiblement, en les propostes de remodelació dels nous espais, presentades recentment pel Govern Municipal, fetes de nou sense cap participació ciutadana, no s’han tingut en compte les mancances d’aparcament ja detectades l’any 2015”.

Molins en Comú recorda que el Pla d’aparcament que es va elaborar el 2015 “indicava clarament un seguit d’actuacions entre les que destacaven les del Centre i el Barri del Canal, a on a més de la mancança d’estacionament per a residents, s’indicava amb claredat la greu mancança d’oferta de places per a visitants i usuaris del transport públic”. El Pla plantejava lligar la construcció de nous aparcaments a futures remodelacions de vials i zones verdes.

Molins en Comú denuncia que “les propostes d’execució d’aquests aparcaments estaven incloses pràcticament a tots els programes municipals de la majoria de forces polítiques de la Vila, també a les nostres i, per això, no entenem que el Govern municipal ( PSC i Junts per Molins) ignori els compromisos adquirits amb la ciutadania i que ni tan sols s’hagin realitzat estudis de viabilitat dels aparcaments soterranis en les places a remodelar”. J

El comunicat conclou que “ara és sens dubte el moment d’incorporar a les futures actuacions previstes, solucions concretes a la necessitat d’aparcament existent, tot respectant i fent compatibles els criteris ambientals i de lluita contra el canvi climàtic en el disseny dels futurs parcs urbans, cercant solucions intel·ligents i vitals pel futur de la Vila”.

Segons informa  Viumolinsderei, Junts per Molins de Rei, tot i formar part del govern municipal també ha donat suport a la reivindicació.

Font: Comissió Executiva de Molins en Comú

Fotografia: Viumolinsderei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here