L’onzena edició del Cornellà Creació Fòrum reprendrà el proper divendres, 4 de març, el debat que estava programat el passat 17 de desembre i que es va anul·lar a causa de la pandèmia.

Participaran presencialment en l’acte Mario Rodríguez Vargas, que ha estat director executiu de Greenpeace Espanya fins fa poc, i actualment és director associat de Transició Justa i Aliances Globals de la Fundación Ecología y Desarrollo (ECODES), i Mònica Araya, assessora independent en estratègies climàtiques i assessora especial de la iniciativa “Champions Climate” de la COP26.

Durant el debat es connectarà en directe amb Sri Lanka, des d’on intervindrà el professor Mohan Munasinghe, tot un líder mundial en desenvolupament sostenible, economia, energia i medi ambient. Va ser guardonat amb el Premi Nobel de la Pau l’any 2007 i recentment ha rebut el Premi Blue Planet Prize 2021, considerat a nivell mundial com l’equivalent al Premi Nobel en Medi Ambient.

L’acte tindrà lloc a l’Auditori de Cornellà , el divendres 4 de març, a dos quarts de 2.  Inclou un dinar que després donarà pas al debat.

Font: Cornellà Creació

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here