La dimissió com a consellera comarcal de la regidora socialista de Cervelló, Cristina Martínez, ha provocat un canvi en el càrrec de portaveu en el grup del PSC.

Enric Carbonell (a la fotografia), alcalde de Sant Esteve Sesrovires, ha assumit aquesta responsabilitat. Carbonell ha reconegut estar “molt il·lusionat “ i ha assegurat que treballarà  “de valent” per a “millorar la qualitat de vida dels baixllobregatins i baixllobregatines”.

La noticia ha transcendit en el transcurs d’una reunió de l’agrupació socialista de Sant Esteve Sesrovires, en la que han participat el secretari de Política Municipal del PSC i viceprimer secretari del partit al Baix Llobregat, Joaquín Fernández, i la secretària d’organització comarcal del PSC, Raquel García.

Carbonell és alcalde de Sant Esteve Sesrovires, amb un pacte de govern format pel PSC, Ciutadans i Arases, una candidatura local encapçalada per Joan Galceran, que fou alcalde socialista durant tretze anys i diputat del PSC al Parlament de Catalunya, entre 1999 i 2006, i que va abandonar el partit l’any 2011. Sant Esteve és un dels municipis de la comarca, com Sant Andreu de la Barca o Sant Vicenç dels Horts, on el PSC governa amb el partit d’Inés Arrimadas

Enric Carbonell va estar a punt de perdre l’alcaldia fa dos anys, el gener de l’any 2020, a causa d’una moció de censura presentada per ERC, Alternativa Unitària i el grup de Galceran. En el darrer moment, Galceran va decidir no donar suport  a la moció que ell mateix havia signat. Segons van informar diversos mitjans,  Galceran, fou nomenat primer tinent d’alcalde de Sant Esteve, i un mes després designat assessor tècnic de l’Àrea de Cohesió social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona, que presideix l’alcaldessa socialista de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret.

Font: PSC- Baix Llobregat

Fotografia. Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here