El servei de transport adaptat a demanda per a persones amb mobilitat reduïda, ofert pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i cofinançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB),  ha arribat, aquest mes de febrer del 2022, a diversos municipis metropolitans més del Baix Llobregat. L’ampliació es va presentar a Molins de Rei, amb la participació de l’alcalde de la vila, Xavi Paz, del conseller comarcal José Antonio Monteagudo i del director d’Àrea de l’AMB, Joan Maria Bigas.

Els municipis que es veuen ara beneficiats són: Begues, Cervelló, Corbera de Llobregat, el Papiol, Molins de Rei, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Colona de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

El servei ja estava disponible a Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, el Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans.

El servei de transport adaptat a demanda és un servei destinat a millorar i facilitar la mobilitat de les persones que tenen dificultat per desplaçar-se i que no disposen d’un altre tipus de transport més adient. S’ofereix  a aquest  col·lectiu de persones un servei de transport “porta a porta”. Els requisits per poder beneficiar-se d’aquest servei són disposar del certificat de discapacitat i el barem de moblilitat reduïda.

L’AMB aporta per a l’any 2022 aproximadament uns 1’3 milions d’euros.

Font: AMB i Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here