L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat iniciarà un procés participatiu per definir el futur ús del solar (a la fotografia)  que hi ha entre els carrers dels Arbres i del  Metge Carrera, cantonada amb carrer dels Arbres ( conegut popularment com “Cal Sequis”), al barri de l’Eixample, per destinar-lo com a nou espai de lleure i esbarjo per a la ciutadania. La zona està densament poblada i amb manca d’espais verds i de lleure.

L’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, explica que “amb el nou planejament urbanístic es reserven els espais que queden disponibles dins la trama urbana , els que encara no estiguin construïts o que siguin fàcils de transformar en zona verda, i, analitzant totes les opcions, ens trobem aquest solar, encara no construït, i el més cèntric de tots”.

El procés de compra als seus propietaris va començar l’any 2019 i va culminar el juny de l’any passat amb la signatura de la compra-venda davant de notari.

L’alcalde comenta que “s’ha encarregat a un equip d’experts en processos participatius que iniciï el procés per a que la ciutadania decideixi quins usos li vol donar a aquest espai; si vol que sigui zona verda, que tingui espais de jocs, o pistes de bàsquet i futbol… hi ha moltes opcions”.

En els pressupostos d’aquest any es va aprovar una partida de 538.000 euros per aquest projecte de zona verda a l’Eixample, a més d’altres actuacions com la millora de l’accés Olesa Sud de la carretera c-55, millores a l’Areny del Molí o l’enderroc del mòdul d’infantil de l’antiga escola Sant Bernat, entre d’altres.

Font i fotografia: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here