Casa vegada és més evident el malestar de la població d’Abrera i d’altres municipis del Baix Llobregat Nord, amb l’atenció que rep dels seus Centres d’Atenció Primària.

ElBaix.cat informava fa pocs dies de la reunió celebrada pels ajuntaments d’Olesa de Montserrat, Esparreguera i Abrera per exigir al Departament de Salut de la Generalitat que es retorni als seus CAP l’atenció que rebien abans de la pandèmia i que se’ls doti de més personal.

Ara, aquest dijous, dia 3 de març, Abrera viurà una concentració davant el seu ambulatori, a les 6 de la tarda. La convoca la plataforma Marea Blanca per demanar més recursos i millor gestió del CAP. La Marea Blanca reclama millores en l’atenció primària al seu municipi i vol donar suport als treballadors i treballadores públics.

En el transcurs de l’acte, la Marea Blanca, entregarà els resultats de l’Enquesta ciutadana, de la que ja ha informat elBaix.cat. L’enquesta popular, que va tenir lloc els mesos de desembre i gener, posava de manifest que un 78’73 per cent  de les persones que van contestar-la valoraven negativament l’atenció rebuda en el CAP d’Abrera.

Tant els tres ajuntaments com la Marea Blanca esperen que el Govern de la Generalitat actuï per a millorar la situació.

Font: Marea Blanca d’Abrera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here