Durant el mes de febrer, l’atur registrat al Baix Llobregat es va incrementar en 341 persones, fet que suposa una pujada del 0’9 per cent. Ara, a la comarca hi ha 37.461 persones sense feina.

La taxa d’atur registrat al Baix Llobregat ( el 9’4 %)  continua per sota de la mitjana de Catalunya, que és del 10’1 %, que representa 371.660 persones. Cal assenyalar que, respecte al mateix mes de 2021, hi ha hagut un descens de l’atur registrat del 26’8 %, que suposa 13.733 persones més amb feina.

Una vegada més, els municipis amb la taxa més elevada són Martorell ( 12 %) i Sant Vicenç dels Horts (11’7%), i la localitat amb menys atur és Sant Just Desvern (5’2 %). La capital, Sant Feliu de Llobregat, amb un descens de l’atur d’un 0’3 %, es situa en el 8’4 %, per sota de la mitjana comarcal.

Durant el mes de febrer, en xifres absolutes, la ciutat on es va incrementar més l’atur va ser Cornellà, amb 132 persones més sense feina, que suposen un augment del 3%.

L’Observatori Comarcal del Baix Llobregat ha fet públiques aquestes dades a partir de les facilitades pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Font: Observatori del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here