Els pròxims dos caps de setmana, del 19 i el 20 i del 26 i 27 de març, Sant Climent de Llobregat torna a posar  en marxa les passejades entre els cirerers en flor que s’organitzen al municipi  coincidint amb la floració d’aquesta arbres.

Després dels problemes generats per la pandèmia, aquest any es torna al format original amb visites guiades per pagesos del municipi que donaran a conèixer diferents qüestions relacionades amb el conreu de les cireres.

El recorreguts s’iniciaran entre les 9 i dos quarts de 10 del matí a la Plaça de la Vila. Per participar-hi és imprescindible realitzar la inscripció prèvia a través del correu electrònic monzonisga@santclimentdellobregat.cat o del telèfon 93 658 07 91. El preu és de 2 euros que es destinaran al manteniment del Museu de les Eines del Pagès.

Es recomana portar esmorzar, aigua, roba còmode i calçat de muntanya.

Sant Climent és un municipi conegut per les seves cireres, fins el punt que durant la Segona República va passar a denominar-se Cirerer del Llobregat. Des de l’any  1976 celebra l’Exposició de Cireres. També acull el Museu d’Eines del Pagès.

Font: Ajuntament de San Climent de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here