El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha iniciat la campanya “Apassiona’t al Baix Llobregat”. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar encara més visibilitat a la Passió d’Esparreguera  i a la Passió d’Olesa de Montserrat, esdeveniments declarats Festes d’Interès Nacional. Aquest any les Passions arriben amb grans novetats.

La Passió d’Esparreguera, que ja es representa des del 5 de març, ofereix noves propostes, com ara la posada en escena de dues versions, una més curta de 2 hores i 15 minuts, i la tradicional, estructurada en dues parts, una al matí i l’altra ala tarda. Les representacions es poden veure dins el dia 30 d’abril.

La Passió d’Olesa, que es celebra almenys des de l’any 1538, s’estrena aquest cap de setmana, avui, diumenge 20 de març. Aquest any serà més moderna i trencadora, amb una estructura narrativa impactant amb flashbacks inclosos. També arriba amb una versió més reduïda de 2 hores i 15 minuts. Les representacions es perllongaran fins el dia 1 de maig.

La idea de la campanya del Consorci de Turisme és que a més d’assistir a la Passió, els espectadors puguin aprofitar per visitar Olesa o Esparreguera i visitar llocs com les coves de Montserrat a Collbató o el museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera. A Olesa es pot anar fins l’ermita de Sant Salvador de les Espases, bé cultural d’interès nacional. I els amants de la gastronomia trobaran diferents bodegues i cellers. Les visites es poden combinar amb estades als hotels i dinars o sopars als restaurants de la zona i del Col·lectiu Sabors de l’Horta.

Si s’introdueix el codi “TURISMEBLL” a les webs de cadascuna de les Passions es pot gaudir de descomptes especials en la compra d’entrades.

Font: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here