Manel Alías (a la fotografia), ja era conegut com a corresponsal de TV3 a Moscou. Però a partir de la invasió d’Ucraïna per part de les tropes de Putin, les seves cròniques des del sector rus del camp de batalla han tingut un gran impacte pel seu valor informatiu i humà.

Aquest dijous, dia 24, a les 7 de la tarda, Manel Alías presentarà el seu llibre “Rússia, l’escenari més gran del món”, a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernández Jurado, al carrer Bisbe Urquinaona 19-21, de Castelldefels.

L’activitat forma part de les programades en motiu del desè aniversari de la Biblioteca en el seu emplaçament actual i és la primera del cicle “Mapa mundi”, on s’explicaran de forma didàctica conceptes de geopolítica mundial.

Lògicament Alías parlarà de l’actual situació que envolta el país que dirigeix Vladimir Putin així com de la invasió d’Ucraïna. El conductor de l’acte serà el coordinador del Comitè de  Països d’Amnistia Internacional i veí de Castelldefels, Alfonso López.

Cal inscripció prèvia per poder assistir a l’acte. Telèfon: 936369697. Correu electrònic: b.castelldefels@diba.cat i biblioteca@castelldefels.org .

Font: Ajuntament de Castelldefels

Fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here