David Segado ja és nou conseller comarcal del PSC al Baix Llobregat. Segado és portaveu socialista a l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló. Accedeix al Consell Comarcal  després de la dimissió com a consellera de la regidora del PSC a l’Ajuntament de Cervelló, Cristina Martínez.

Segado, en prendre possessió aquesta setmana, va declarar que “la responsabilitat és enorme” però que està “molt il·lusionat” i que treballarà “de valent per a millorar la qualitat de vida de les baixllobregatines i els baixllobregatins”. I va afegir: “La nostra comarca té actualment molts reptes a tots els nivells: la gestió dels fons europeus i la sortida de la crisi econòmica; la lluita contra el canvi climàtic i la sostenibilitat; l’acollida dels refugiats ucraïnesos; la lluita contra la violència masclista i l’avenç en matèria d’igualtat; o la millora de la gestió sanitària”.

La també socialista Eva Martínez, presidenta del Consell Comarcal i alcaldessa de Vallirana, li va donar la benvinguda.

Segado, nascut l’any 1979, és diplomat en Fisioteràpia i treballador sanitari a FREMAPmútua.

A les darreres eleccions municipals de 2019, el PSC va obtenir a Santa Coloma de Cervelló dos regidors i es troba a l’oposició. Governa la localitat un pacte entre ERC, que va aconseguir 4 regidors, i la candidatura Progrés (Comuns) que també en va guanyar 4.

Font: PSC-Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here