Ciments Molins, de manera consensuada amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el Parc Natural de Collserola, ha realitzat una sèrie d’obres de millora en el camí d’accés a Santa Creu d’Olorda.

S’ha actuat en un tram d’aproximadament un quilòmetre, concretament en un camí pavimentat amb formigó en mal estat de conservació que presentava esvorancs i que dificultava el trànsit de vehicles. L’actuació ha inclòs el canvi de paviment en una pista forestal d’entre 4 i 5 metres d’amplada, així com la retirada de l’actual ferm mitjançant el fressat d’uns vint centímetres de profunditat.

L’empresa ha millorat també la zona d’aparcament dissuasori que existeix abans d’entrar en el tram de camí que s’ha arranjat. Les persones que vulguin continuar a peu podran, a partir d’ara, estacionar els seus vehicles en aquesta zona que té una capacitat per a 40 automòbils. El manteniment de la nova pista forestal formarà part del que ja realitza el Parc de Collserola a la seva xarxa de pistes

Aquest és un nou pas per anar recuperant l’espai de Collserola, al terme de Sant Feliu, cap a Santa Creu d’Olorda, que ocupava la fabrica Sanson de ciment, avui tancada.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here