Dijous, 24 de març, el grup de Sant Feliu de Llobregat, Seikos, va celebrar una Festa de preestrena del seu nou disc a la sala dels Pagesos de la seva ciutat.

El concert va permetre escoltar en primícia les cançons incloses a ’”Estival”, el seu nou àlbum que apareix aquest mes de març, i veure els videoclips que acompanyen les cançons que l’integren.

Seikos és un grup de música festiva creat l’any 2014, amb seu a Sant Feliu de Llobregat. Han participat en la gravació del disc Yon Iriarte (veu), Roger Clemente (veu), Asier  García (guitarra), Arnau Rius (baix), Neus Aranda (trompeta), Enric Ramón (saxo tenor), Guillem Salles (bateria), Edu Núñez  teclats) i Magí Moya (percussió).

El grup es mou en una confluència entre diferents estils com l’ska, el reggae, el rock, el pop i algunes pinzellades d’electrònica. Se’l podria englobar dins l’etiqueta musical del mestissatge.

Van enregistrar una primera maqueta, “Estrictament Personal”, l’any 2016, a MuuEstudio amb el també santfeliuenc Nil Moliner. L’any 2019 van publicar el seu primer àlbum, “Viaje al Centro”. Seikos mostra la seva cara més original i autèntica a dalt l’escenari. El seu directe no permet ni un espai a l’avorriment i no deixa a ningú indiferent.

El seu nou disc, “Estival” (Coopula, 2022), el segon llarga durada que publiquen, compta amb un so consolidat i incorpora 10 cançons. Reafirma la contundència de la banda i genera ganes de ballar. Ha estat gravat a Can Pardaler de la mà de David Rosell ; l’ha masteritzat Juanjo Muñoz. L’àlbum és festiu, “parla sobre la gent pròxima, del dia a dia i de la societat on vivim, des d’una mirada crítica i esperançadora” ( Avui Sona). Catalunya Ràdio ha citat el disc entre les novetats destacades de la setmana.  Les primeres crítiques estant essent excel·lents.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here