El Barça-CBS ha protagonitzat un històric ascens a la Lliga femenina Endesa. L’equip de Sant Feliu de Llobregat es va proclamar dissabte campió de la Lliga Femenina Challenge, la segona categoria del bàsquet estatal femení. Això implica l’ascens directe a la Lliga Femenina Endesa.

El Barça-CBS és líder destacat i la derrota dissabte del Vantage Towers Alcobendas, segon classificat, a la pista del Manuela Fundación Raca per 62 a 53, va certificar matemàticament el primer lloc de l’equip de Sant Feliu a falta de tres partits per disputar.

El partit jugat aquest diumenge contra el Sinergia Solucions Real Canoe ja era intranscendent. Malgrat tot, el Barça-CBS també va guanyar ahir l’encontre al Canoe per 59 a 63. Queden dues jornades: Després de jugar amb el Celta de Vigo, el Barça-CBS s’enfrontarà, el dissabte 9 d’abril, en el darrer partit, al Lima-Horta Barcelona, a Sant Feliu, una magnifica ocasió per a celebrar l’ascens.

Aquest èxit compensa la decepció de l’any passat en el que les blaugranes , després de guanyar les 26 jornades de la Lliga regular i els dos següents partits de la fase final, van caure en el partit definitiu enfront del Laboratoris Yasadiet Leganés.

El quadre que entrena Isaac Fernández i que juga els seus partits al Palau d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, ha dominat aquest any la competició fins a classificar-se en primera posició i assegurar-se l’ascens directe.

La temporada que ve, el Barça-CB Santfeliuenc compartirà primera divisió amb el CADÍ La Seu i l’SPAR Girona. El millor bàsquet femení es podrà veure al Baix Llobregat com ja passa amb el millor futbol femení.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here