El Palau Sant Jordi de Barcelona va vibrar dissabte a la nit amb les cançons de l’artista santfeliuenc Nil Moliner. En el marc de la seva gira “Nuestra Locura Tour”, Moliner va mostrar tota la seva energia i entusiasme a l’escenari.

Van sonar, en un Palau Sant Jordi entregat, temes del seu darrer àlbum “Un secreto al que gritar” com “Mejor así”, “Libertad” o la cançó en català, “Som ocells”. També va interpretar èxits anteriors com “Bailando”, “Mi religión” o “Mis cicatrices”. El públic que omplia el Palau va corejar amb emoció la majoria de cançons. Un moment especial va tenir lloc quan va cantar “Soldadito de hierro” a cappella, amb el Palau en un silenci total.

Abans de començar el concert, Moliner va avançar una part del videoclip del seu nou single “Meneito” que apareixerà aquest proper divendres, 1 d’abril. Nil Moliner va remarcar que celebrava “tocar a casa”.

Després d’aquesta actuació a Barcelona, el cantant del Baix Llobregat, farà parada a ciutats americanes com Los Ángeles, Nova Yok, Buenos Aires, Santiago de Xile i Bogotá. També actuarà a Madrid i Bilbao.

Moliner està vivint moments excepcionals que es poden mesurar amb els més de tres milions d’escoltes mensuals a Spotify. Va començar la seva carrera l’any 2005, com a cantant i guitarrista de la banda de pop-rock en català de la seva ciutat, CyBee, amb la que va gravar dos discos produïts per Manu Guix i Roger Rodés. L’any 2013 va treure el seu primer single en solitari “Sale El Sol”. El 2016 va produir l’àlbum debut de Seikos: ElBaix.cat informava ahir del darrer treball d’aquest grup de Sant Feliu. L’any 2017 Moliner va publicar “Hijos de la Tierra” i a continuació es va donar més a conèixer al programa de televisió Operación Triunfo. Des de llavors, els èxits, com l’obtingut dissabte al Palau Sant Jordi, no s’han aturat.

Fotografia: CCMA

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here