Marxem rient és el quart treball de Karabash i el tercer LP del grup de Vallirana. Veu la llum només uns mesos després del curta durada “Tot pot ser millor” i és el disc més cru i elèctric que han presentat fins ara.

El disc inclou referències als 70 amb sonoritats properes al funk, al folk i fins i tot al punk de l’època sense perdre de vista l’estètica indie, característica de la banda. Tot plegat amb el so analògic marca de la casa de l’estudi del mític productor Paco Loco a El Puerto de Santa María o en quintet baixllobregatí es va establir per gravar les noves cançons.

L’LP inclou un total de 10 temes on descobrim ritmes ballables al costat de peces més despullades i també algun soroll fruit de l’experimentació amb efectes i objectes curiosos. Les lletres aborden aspectes com els records d’infantesa i adolescència, així com la voluntat d’escapar cap a un futur millor. D’aquí el títol del treball, “Marxem rient”, que surt de la mà del segell Au! Records.

Karabash va debutar el 2017 amb “D’humans i éssers” amb el que guanyen diversos premis, arriben fins la final del concurs de bandes emergents Sona 9 i fan més d’una cinquantena de concerts. La seva proposta, musica indie en català i amb contingut social, rep una bona acollida per part del públic. L’any 2019 van presentar “Societat accidental”. Ara hi tornen amb “Marxem rient”.

Font: Karabash

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here