Després de 2 anys sense poder celebrar les Festes de la Carxofa per culpa de la pandèmia, el Prat de Llobregat torna a gaudir d’una celebració que dona caràcter a aquesta localitat del Baix Llobregat.

Des del 17 de març i fins el 18’abril tenen lloc les XII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa, amb la participació de restaurants del Prat, del Baix Llobregat i de la veïna comarca del Barcelonès.

Aquest diumenge 3 d’abril, el Parc del Fondo d’en Peixo viu la tradicional Carxofada.

El 8 d’abril, al Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa tindrà lloc l’activitat Cuinant carxofa amb La Cocina de mi Vecina.

El 10 d’abril, a la Plaça de Joan Garcia-Nieto, es celebra l’Escarxofa&Jazz.

El dia 22 d’abril, el dia de Sant Jordi, 23 d’abril, i l’endemà, les persones que visitin el Prat podran gaudir del FiraTapa Carxofa Prat, a la Plaça de Blanes.

L’Ajuntament del Prat de Llobregat, que organitza les festes, recorda que la carxofa és un producte de proximitat, que té una altíssima qualitat perquè creix a les terres excepcionalment fèrtils del delta del Llobregat, que és fruit de la feina de la nostra pagesia que conreant-la preserva l’equilibri  del territori, que és un dels emblemes del Parc Agrari, que és font d’inspiració per a la restauració local…. i que està boníssima. Bons arguments per a visitar el Prat de Llobregat aquest mes d’abril: Perquè la carxofa fa territori, fa festa i fa Prat.

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here