Després de dos anys condicionats per la pandèmia, Gavà viurà la 67a edició de la Fira d’Espàrrecs els dies 30 d’abril i 1 de maig. Serà el 90è aniversari d’una festa arrelada i molt visitada al Baix Llobregat.

Les tres setmanes que conformen el Temps d’Espàrrecs s’iniciaran el 22 d’abril, divendres abans de Sant Jordi, amb un gran festa popular a la plaça de Jaume Balmes, i es prolongaran fins el dia 8 de maig.

Dins el paraigua festiu de Temps d’Espàrrecs s’emmarca la tradicional Fira d’Espàrrecs els dies 30 d’abril i 1 de maig, a l’entorn de la plaça Jaume Balmes, el carrer Sant Pere, l’avinguda Diagonal, el carrer Martí l’Humà, i al pavelló i l’escola Jacme March. Gavà s’omplirà aquells dies de música, jocs familiars, espectacles i tradició. La Fira Agrícola serà una vegada més, l’ànima de la Fira. La mostra comptarà amb un espai dedicat als 90 anys de Fira i també amb el Mercat del Pagès.

La mostra comercial i artesanal, Gastrogavà  i la Mostra d’entitats seran peces essencials de les activitats programades. Gastrogavà disposarà aquest any de dos formats amb una vintena de restaurants participants.

El cartell anunciador de Temps d’Espàrrecs 2022 (a la fotografia), segons l’Ajuntament,  respira festa, alegria i color.

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, va explicar durant la presentació de la programació, que “aquests dos últims anys hem hagut de reinventar-nos per mantenir viva l’essència de la Fira. Així va néixer Temps d’Espàrrecs i, enguany, reprenem aquest format i, a més, recuperem la nostra Fira”. ElBaix.cat anirà informant sobre els actes previstos a mesura que s’apropi la Fira.

Font: Ajuntament de Gavà

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here