Un incendi que podria haver començat en una empresa d’Esparreguera cap a dos quarts de 3 de la tarda, va cremar ahir divendres, 8 d’abril, als marges de l’A-2,  matolls i herbes ja al terme municipal d’Abrera, a la llera de la riera de Margarola.

A primera hora de la tarda, els Bombers de la Generalitat van informar que havien traslladat al lloc dels fets 9 vehicles d’aigua i un helicòpter. El Servei Català de Trànsit va advertir que la sortida 582 de l’A2 a Abrera cap a l’accés a la B-40 s’havia tallat pels problemes de visibilitat causats pel fum. A més de la B-40 també hi van haver talls a la carretera C-1414.

Cap a quarts de 6 de la tarda, ja hi treballaven 17 vehicles d’aigua, 8 de comandament i 3 mitjans aeris. També hi van col·laborar dotacions dels Mossos d’esquadra i de les Policies Locals d’Olesa de Montserrat i Esparraguera. Afortunadament, no hi ha cap persona ferida.

Una mica més tard de les 6 de la tarda es donava l’incendi per estabilitzat. Va afectar una superfície aproximada de 3’5 hectàrees i va cremar matolls i canyes, a més d’una zona d’horts amb barraques i terrenys erms, al voltant de la Riera de Margarola. Va ser necessari tallar una línia elèctrica. Els Bombers van continuar remullant la terra amb 22 dotacions terrestres.

Font i fotografia: Bombers de la Generalitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here