El Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat ha estat l’escenari del 58è Trofeu Molinet, el torneig més antic del país i únic a Europa.

I el Trofeu ja té guanyadors: El Barça-Club Bàsquet Santfeliuenc s’ha proclamat campió de la categoria femenina en derrotar la UE Mataró per 104 a 86 en la final. En el quadre masculí, el Basket Almeda ha aixecat el trofeu en imposar-se al SESE en una final molt emocionant que ha acabat amb el resultat de 84-78.

En el concurs de triples, la victòria ha estat per a Berta Martínez (Barça CBS) i Pol Negreira ( SESE).

Entre la disputa de les dues finals, el president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril, ha fet entrega d’un guardó al president del CB Santfeliuenc, José Antonio Daban, en motiu del 95è aniversari del club de la capital del Baix Llobregat, que va néixer l’any 1927.

Sant Feliu de Llobregat ha estat la seu, per tercer any consecutiu, d’aquest Trofeu, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol, en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat i amb el CB Santfeliuenc. El torneig s’havia de disputar en les tradicionals festes nadalenques però es va haver d’ajornar per la pandèmia i s’ha celebrat del 9 al 14 d’abril. En aquesta edició ha comptat amb més de 40 equips i prop de 500 jugadors i jugadores participants.

Font: Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here