CCOO del Baix Llobregat i la Fundació Cipriano García organitzen entre el 20 i el 29 d’abril, a la Sala Ramon Llort, de la Biblioteca Central, al carrer Mossèn Andreu, número 15, de Cornellà de Llobregat, l’exposició “República: valors republicans, valors de futur”.

Es tracta d’una exposició fotogràfica on es posen en valor els ideals republicans, la lluita pels drets socials, el progrés democràtic i la igualtat. CCOO es suma així els diferents actes que a la comarca han reivindicat la Segona República, a l’entorn del 14 d’abril, organitzats majoritàriament per partits polítics com ERC i En Comú Podem.

La conferència inaugural, el dimecres 20 d’abril, a dos quarts de 7 de la tarda, a la Sala Rosa Casanovas, del Centre Cívic La Gavarra-J.N. García Nieto, anirà a càrrec de Carles Martínez, de la Fundacio Cipriano García de CCOO i de Paola Lo Cascio, professora de la Universitat de Barcelona. També hi participarà Antonio Balmón, alcalde de la ciutat

Col·laboren en aquesta activitat l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i la Xarxa de Memòria Democràtica del Baix Llobregat.

La Fundació Cipriano García-Arxiu Històric de Comissions Obreres de Catalunya és un organisme autònom de la CONC ( Comissió Obrera Nacional de Catalunya) i és l’entitat que gestiona l’arxiu històric del sindicat. Porta el nom de qui fou dirigent de CCOO i del PSUC, Cipriano García, que va morir a la nostra comarca, a Castelldefels, l’any 1995, en un accident que va patir en aquesta ciutat metre penjava propaganda electoral d’Iniciativa per Catalunya

Font: CCOO Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here